Briljanten huwelijksjubileum in Lier

07 jan 2015 - 10:28

Nieuws

Gommaire Hendrickx en Anna Van Boeckel vierden hun 65ste huwelijksverjaardag. Aan de Kozak kregen ze het bezoek van schepen Rik Pets, die de felicitaties namens het stadsbestuur kwam overmaken.

Gommaire Hendrickx (86) is afkomstig van de wijk Zuid-Australië. Hij oefende diverse beroepen uit en was o.m. bakkersgast, buschauffeur en kraanman. Hij houdt vooral van TV-kijken. Anna Van Boeckel (85) groeide op in één van de noodwoningen aan de Oever en in café het Rozeke in de Maasfortbaan. Ze leerde haar man kennen is café de Zimmertoren, waar ze haar moeder hielp. Gedurende 15 jaar verzorgde ze de tap in café De Nieuwe Anker aan de Waversesteenweg. Zij is zeer bedreven als handwerkster.

Het echtpaar kreeg 9 kinderen – 6 jongens en 3 meisjes -, waarvan er nog 7 in leven zijn. Ze hebben 10 kleinkinderen en 10 achterkleinkinderen. Vroeger trokken ze geregeld op vakantie naar Oostenrijk en Span je. De voorbije 17 jaar hebben ze een vaste stek op ‘hun’ camping in Vogelwaarde in Nederland. Van zodra het weer wat beter wordt slaan ze daar voor zo’n 5 maanden hun tenten op.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.