Blauw nieuwjaarsontbijt van de open vld

23 mrt 2013 - 16:32

Nieuws

Reeds voor de 16de maal heeft de Lierse Open VLD het nieuwe jaar zondag 13 januari 2013 ingezet met een blauw nieuwjaarsontbijt. Voorzitter Louis Weckx mocht bij deze gelegenheid zijn N-VA-collega Toon Vaessens en de nieuwe burgemeester Frank Boogaerts begroeten.

Louis Weckx verwees met voldoening naar de vlotte onderhandelingen die na de gemeenteraadsverkiezingen al spoedig tot een coalitie N-VA/Open VLD hebben geleid. Met 3 schepenen (Marleen Vanderpoorten, Ivo Andries en Walter Grootaers) en de voorzitter van de gemeenteraad (Christel Van den Plas) is de liberale familie goed vertegenwoordigd in het schepencollege. Het nieuwjaarsontbijt leek het geschikte moment om enkele verdienstelijke medewerkers en mandatarissen ‘in the picture’ te plaatsen. Dit was het geval voor voormalig OCMW- en gemeenteraadslid, schepen en OCMW-voorzitter Johny Vermeulen, die na bijna 25 jaar een punt zet achter een voorbeeldige politieke carrière. Ook Walter Verhoeven, hoofdredacteur van ‘De Lierenaar’ en webmaster en fractieleider Sabine Leyzen werden in de hulde betrokken.

Markeen Vanderpoorten die haar nieuwe verantwoordelijkheden als voorzitter van het OCMW en schepen van welzijn, senioren en gehandicapten vol overgave aanvat, deelde de aanwezigen mee dat ze haar mandaat als gemeenteraadslid afstaat aan de 1ste opvolger Yahya Degirmenci (40). Normaliter zal ze over 6 jaar de Open VLD-lijst opnieuw aanvoeren en andermaal een gooi doen naar de burgemeesterssjerp.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.