Bij teater Lier doet ‘zot zijn wel zeer’

03 mrt 2015 - 12:55

Nieuws

‘Zot zijn doet wel zeer’ is de titel van de eerstvolgende productie van Toneelkring Teater Lier. De tekst is van Mieja Hollevoet en van Brick de Bois. De regie is in handen van Fred Gesquière. De première heeft vrijdag 13 maart om 20 uur plaats in minitheater de Spaanse Poort, Bril 6.

Mieja Hollevoet en Brick de Bois zorgden voor een eigenzinnige bewerking van de klassieker ‘Hamlet’ van William Shakespeare. Het blijft een boeiend verhaal over verraad, liefde en wraak. Eén van de bekendste toneelwerken uit de wereldliteratuur, werd reeds duizenden keren op de planken gebracht en meer dan 50 maal verfilmd. De aanpak van Teater Lier is heel origineel. Van het klassieke stuk werd enkel de essentie behouden, wat het verhaal nog sterker maakt. Terwijl het stuk wordt ondersteund door live muziek, spelen 3 acteurs en 3 actrices alle rollen.

Deze eer is weggelegd voor Rita Beullens, Katrien Vromissen, Marjolein Valkenborghs, Gert-Jan Jansens, Lesley Nevejans en Roland De Lathouwer. Voorstellingen hebben telkens om 20 uur plaats in minitheater de Spaanse Poort op 13, 14, 17, 20, 21, 27 en 28 maart. Zondag 22 maart wordt om 15 uur gespeeld. Tickets kosten 10 euro. 60-plussers, studenten en groepen vanaf 10 personen betalen 9 euro; houders van een GOMOR-pas 5 euro. Reserveren kan via www.teater lier.be of 03-480 48 27.

Foto:Teater

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.