‘bell tours’ onthulde gastronomisch pareltje van ‘van hool’

30 aug 2019 - 15:55

Nieuws

Het autocartoerisme zit nog steeds duidelijk in de lift. De jongste tijd wint ook het segment van de ‘Bustronomie’ – gastronomie aan boord van een luxe autocar – steeds meer aan belang. Eén van de trendsetters is beslist ‘Bell Tours’ uit Sint-Pieters-Leeuw. De jongste aanwinst – een Van Hool TX17 Astron – werd feestelijk onthuld in de bedrijfszetel in het Pajottenland.

Om de proef op de som te wagen, ging de onthulling gepaard met een culinaire trip aan boord van een TX15 Acron tussen Van Hool in Koningshooikt en de vestiging van ‘Bell Tours’ in Sint-Pieters-Leeuw. Onder leiding van PR-manager Dirk Snauwaert nam een select gezelschap van Van Hool-medewerkers hieraan deel. Onderweg werd een uitgelezen driegangenmenu geserveerd door Traiteur Casy uit Vlezenbeek, de gastronomische partner van ‘Bell Tours’. In functie van de lekkere ‘gangen’ en de dito ‘Tripel 888’ werd het fileleed er uitzonderlijk met de glimlach bijgenomen. Na een voorspoedige rit werd het Hooiktse gezelschap in Sint-Pieters-Leeuw verwelkomd door een omvangrijke groep medewerkers en sympathisanten van ‘Bell Tours’. Zaakvoerder Henri Rammant behoort na zijn grootvader Henri Van der Meersch en zijn moeder Jeanine Van der Meersch, tot de derde generatie die al 66 jaar actief is in de sector van het autocartoerisme. Onder het motto ‘Excellence as standard’ worden reizen aangeboden in het binnenland en in heel Europa. De CEO ijvert voor een milieubewuste, groene onderneming.

De ecologische voetafdruk van de autocar is even klein als die van de trein en veel kleiner dan die van de wagen en het vliegtuig. De autocar is volgens de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en Reisorganisatoren (FBAA) dan ook hét duurzame reisalternatief. Met de nodige luister werd het jongste pronkstuk van de tienvoudige vloot van ‘Bell Tours’ onthuld. De TX17 Astron werd vervaardigd en volledig ingericht door de medewerkers van Van Hool. De luxe autocar bevat 32 comfortabele zitplaatsen rond tafeltjes, is voorzien van een volledig ingerichte keuken en bevat de nieuwste technologische snufjes. ‘Bell Tours’ is al jarenlang een trouwe fan van Van Hool, zoals wordt aangegeven op het hoofdgebouw van het bedrijf. Namens het gezelschap uit Koningshooikt feliciteerde Dirk Snauwaert het bedrijf met de jongste aankoop en dankte hij de firma voor het vertrouwen. Daarna werd de delegatie hartelijk uitgewuifd, om op de terugreis nog te genieten van een lekker dessert.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.