Belicht

Gepubliceerd: 19/09/2023 - 19:49

Op basis van de samenwerking tussen galerijhouder Peter Everaert en de Vrienden van de Academie heeft van 23 september tot en met 29 oktober in Galerij Artisjok de tentoonstelling ‘L’esprit de l’artiste’ plaats. De titel van de tentoonstelling verwijst naar het vroegere handelspand ‘Esprit’ dat hier gevestigd was en naar de creatieve geest van opkomend artistiek talent.


Gepubliceerd: 16/09/2023 - 14:35

‘Frags & Flarden’ is de titel van de tentoonstelling die tot en met zondag 29 oktober vrij te bezichtigen is in Galerij Artisjok, Antwerpsestraat 47. Twee groepen kunstenaars geven een eigen invulling aan eenzelfde werkwijze: het uitwisselen van ‘frags’ (fragmenten). Kunstliefhebbers zijn welkom van donderdag tot en met zondag van 14 tot 18 uur.


Gepubliceerd: 14/09/2023 - 21:19

‘Re-Use, Re-Model, Re-Wear’ is de titel van de tentoonstelling die tot en met 5 november kan bewonderd worden in Galerij Artisjok, Antwerpsestraat 62-64. Santa Lacare uit Letland, Lucienne Van Dingenen en Masha Plokhuta uit Oekraïne zijn drie kunstenaressen die kleding ontwerpen en daarbij rekening houden met de ecologische weerslag van de kledingindustrie.


Gepubliceerd: 05/09/2023 - 11:01

In samenwerking met Shoppen in Lier en Visit Lier organiseerde Flair een ‘Chillax Day’ in Lier. Voor de gelegenheid werden drie routes uitgestippeld: een shoproute, een smukroute en een ontdekkingsroute. De shoproute voerde de belangstellenden langs de centrale as Antwerpsestraat, Grote Markt, Rechtestraat. In tal van winkels werden kortingen, attenties, hapjes, drankjes en geschenkjes aangeboden. Er stond zelfs een modeshow en een harpconcert op het programma.


Gepubliceerd: 09/07/2023 - 20:16

‘Organische Expressies en Doodle Dromen’ is de titel van de dubbeltentoonstelling die van 8 juli tot en met 3 september kan bezocht worden in galerij Artisjok in de Antwerpsestraat 47. De galerij is vrij toegankelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK