Belicht

Gepubliceerd: 11/11/2019 - 15:08

Vandaag gaat de Lierse Novemberfoor de derde en laatste week in. Een aantal bijzondere acties is al achter de rug. Op initiatief van de foornijveraars werd een ‘Prikkelarm Moment’ voorzien voor al wie houdt van een rustige omkadering. Aan de vooravond van het voorbije weekend stond ook voor de eerste maal een ‘Ladies Night’ op het programma. Onder het motto ‘Vrouwen aan de macht’ werden de dames in tien horecazaken op de Grote Markt, het Zimmerplein en in de Eikelstraat en de Rechtestraat, extra verwend.


Gepubliceerd: 11/11/2019 - 15:05

Voor de tweede maal in een goed jaar tijd was zandkunstenaar Immanuel Boie te gast bij Artisjok in Lier. Nadat hij eerder samen met Johan Depaepe in het Hof van Santhoven een evocatie bracht van ‘Lord of the Rings’, zorgde hij thans voor een dubbel optreden. Temidden van de kunstwerken van de groepstentoonstelling ‘Alive’, bracht hij in de namiddag het sprookje ‘Peter en de Wolf’ en volgde ’s avonds ‘Sand, Rock and Metal Passion’. Een talrijk publiek genoot telkens van de speelse en creatieve manier waarop hij toverde met wit zand en licht op een éénvoudige glasplaat.


Gepubliceerd: 11/11/2019 - 14:56

Momenteel heeft in het Vleeshuis de jaarlijkse fototentoonstelling van de Groep Revaf plaats. De Regionale Vereniging bestaat ondertussen ruim 35 jaar. Bij gelegenheid van de openstelling werden de genodigden  welkom geheten door Eddy Verbruggen, die stilstond bij de werking van de vereniging waar alle facetten van de fotografie aan bod komen.


Gepubliceerd: 11/11/2019 - 14:49

Met een 8 op 12 en vier wedstrijden zonder nederlaag kruipt Lierse Kempenzonen stilaan uit het dal en glijdt het weg van de laatste plaatsen. Tegen rechtstreekse concurrent FC Tubeke werd een verdiende overwinning behaald, die nooit in het gedrang kwam.


Gepubliceerd: 10/11/2019 - 12:25

Reeds voor de 41ste maal heeft het jaarlijks foto- en digisalon van Diafo Koningshooikt plaats. In het clublokaal achter dienstencentrum De Waaier woonden tal van genodigden de openingsplechtigheid bij. Ze werden welkom geheten door voorzitter Raymond Daneels, waarna schepen Annemie Goris het salon opende.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK