Belicht

Gepubliceerd: 08/07/2020 - 14:43

Eind juni mocht Vosschemie Benelux de Prijs Ondernemen Voka Lokaal Neteland in ontvangst nemen. Zodoende is het bedrijf dat gespecialiseerd is in epoxy en polyesters genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2020.


Gepubliceerd: 08/07/2020 - 11:02

Na 92 jaar is het stadsmuseum eindelijk uitgerust met een vorklift, zodat personen met een fysieke beperking toegang hebben tot zaal 3. De jaren voordien was hier een hellend vlak over de trappen voorzien.


Gepubliceerd: 08/07/2020 - 10:51

Op initiatief van de vzw. Mondiale Werken wordt in samenwerking met de stad Lier tijdens de maanden juli en augustus een zomerschool georganiseerd voor leerlingen van het basis- en het secundair onderwijs. Tijdens de voormiddag wordt les gegeven, in de namiddag volgen ontspanningsactiviteiten. Momenteel komen de leerlingen van het basisonderwijs aan bod. In augustus volgen de leerlingen secundair onderwijs met als thuisbasis de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.


Gepubliceerd: 07/07/2020 - 18:40

Een nieuw akkoord met de buurtbewoners moet het pad effenen voor de start van de werken van de Normaalschoolsite. Burgemeester Frank Boogaerts hoopt alvast dat dit unieke project in het hart van de stad zo snel mogelijk kan gerealiseerd worden. Het zal dan nog ruim vijf jaar duren vooraleer het kan gefinaliseerd worden.


Gepubliceerd: 07/07/2020 - 18:33

Onlangs werd nog ééns aangetoond dat langdurige droogte nefaste gevolgen kan hebben voor de land- en tuinbouw. CSA ‘Land van Duwijck’ beschikt gelukkig sinds kort over een waterbuffer, die zonet gevuld werd met 400 kubieke meter water afkomstig van de bluswatersilo’s van het nabijgelegen ‘Accentis Business Center’.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK