Belicht

Gepubliceerd: 24/01/2020 - 17:35

In het unieke kader van het Abarth Oldtimer Museum had de nieuwjaarcocktail van Voka Neteland plaats. De leden en genodigden werden hartelijk welkom geheten door voorzitter Claudia De Moor. Uiteraard hadden de aanwezigen uitgebreid de gelegenheid om de uitzonderlijke collectie wagens te bewonderen.


Gepubliceerd: 23/01/2020 - 17:09

Nadat enkele dagen geleden werd gemeld dat Jonathan Derde na 1 jaar en 4 maanden ontslag heeft genomen als algemeen directeur van het H.-Hartziekenhuis, werd Stefaan Vansteenkiste zonet aangesteld als A.D. ad interim. Sinds januari 2017 is hij ICT-directeur in het ziekenhuis. De raad van bestuur gaat onverwijld op zoek naar een definitieve opvolger en zal eerstdaags een vacature afkondigen.


Gepubliceerd: 23/01/2020 - 12:25

Bepaalde zones in Lier kampen met grote overlast van duiven. De dieren veroorzaken geluidsoverlast en geurhinder als gevolg van de opeenstapeling van mest en nestmateriaal. De stad is dan ook op zoek gegaan naar een dierenvriendelijke, efficiënte en duurzame oplossing van het probleem. Zo zal vanaf maart het anticonceptiemiddel R-12 ingezet worden om de duivenpopulatie te reduceren.


Gepubliceerd: 22/01/2020 - 16:50

Om de veiligheid rond het voetbal te verbeteren, hebben 15 supporters van Lyra Lierse een EHBO-opleiding gevolgd in het jeugdcentrum in  Vremde. De opleiding werd verzorgd door Lifeguard.be, partner van de club.


Gepubliceerd: 22/01/2020 - 15:38

Voor de derde maal op rij heeft Boechout de Sportersbelevenmeer Award gewonnen en behoort het tot de sportiefste gemeenten van de provincie Antwerpen. De onderscheiding wordt elk jaar uitgereikt door Sport Vlaanderen aan gemeenten die sport hoog op de agenda zetten.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK