Belicht

Gepubliceerd: 25/08/2019 - 13:33

Het mooie weer heeft voor een ware overrompeling gezorgd aan de jachthaven van Emblem tijdens de 23ste Havenfeesten. Ook vandaag gaat de pret nog verder en staan heel wat activiteiten op het programma.


Gepubliceerd: 25/08/2019 - 12:35

De 22ste Paterkeskermis is in de Kartuizerswijk op veelbelovende wijze van start gegaan. Na de vertrouwde proeftapavond bakte Sonia De Winter andermaal enkele honderden lekkere pannenkoeken voor de bewoners van de wijk en andere belangstellenden. De officiële opening volgde in aanwezigheid van de paterkes van ’t Kartuizers. Op de openingsavond werd opgetreden door Rune van de Voice Vlaanderen, Lost Souls and Friends en Rudy Jones, waarna dj Jakke de feestelijkheden afsloot.


Gepubliceerd: 24/08/2019 - 17:19

Op initiatief van de nog jonge yogaschool ‘YgoaElements’ gevestigd aan de Mechelsesteenweg 4 in Lier en Benny’s Supschool uit Mechelen, had op de Binnenete achter het stadspark een initiatie Sup Yoga plaats. De tien deelneemsters vonden het een leuke ervaring, die volgend jaar beslist maf herhaald worden.


Gepubliceerd: 24/08/2019 - 17:13

In dienstencentrum De Waaier in Koningshooikt had een zomers tuinfeest plaats dat flink wat belangstelling kende. De bezoekers konden genieten van heel wat randanimatie, verse wafelen, muzikaal entertainment en te rade gaan bij een waarzegster. Voor de kinderen stond een springkasteel en een trampoline opgesteld. Ze konden zich ook laten schminken. Schepen Annemie Goris kwam ook even langs, onderhield zich met de aanwezigen en zag dat het goed was.

Tekst: DéBé

Foto's: RM


Gepubliceerd: 24/08/2019 - 17:05

Zaterdag 14 september houdt de Gezinsbond van Koningshooikt van 9 tot 16 uur een garageverkoop in de straten van Koningshooikt. Deelnemers kunnen zich aanmelden via gezinsbondkoningshooikt@gmail.com. Meer informatie is te bekomen bij Natalie Hens, Sander De Vosstraat 86A in Koningshooikt.

Tekst: DéBé

Foto: RM


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK