Belicht

Gepubliceerd: 18/06/2019 - 12:43

Op vrijdag 21 juni neemt Ripspiqué van 18 tot 22 uur deel aan de verenigingenmarkt in het stadspark. Om 20 uur biedt de ‘female jazzy band Something about Mary’ met frontzangeres May Carlier, 

een gratis concert aan. Het repertoire omvat oldies van Frank Sinatra, Edith Piaf en Ann Christy, evenals songs van Amy Winehouse, Beyonce en Jessie J. in eigen versie.

Tekst: DéBé

Foto: FJB

 


Gepubliceerd: 18/06/2019 - 12:35

Zondag 23 juni heeft van 10 tot 18 uur op de Grote Markt een boekenmarkt in openlucht plaats. Via een zweefboekenactie en de lancering van enkele boekenruilkasten, neemt ook bib de Fé hieraan deel. Het aanbod omvat tweedehandsboeken (literatuur, thrillers, romans, fantasie, science-fiction, geschiedenis, biografieën, kinderboeken, kookboeken …), strips, documenten, cd’s, vinylplaten, dvd’s en oude affiches. Info en reservaties: www.brocanterie.be of info@brocangterie.be.


Gepubliceerd: 18/06/2019 - 08:43

De rommelmarkt en de veiling die ‘Lier op Wielekes’ organiseerde op het terrein van De Kantin in de Marnixdreef, kende een opvallend succes. In een mooi natuurkader mochten de standhouders talrijke belangstellenden verwelkomen. Het aanbod was dan ook zeer divers. De tweedehandsmarkt werd afgesloten met een veiling van o.m. kunstwerken, een gitaar en een koersfiets. De opbrengst is bestemd voor ‘Lier op Wielekes’.


Gepubliceerd: 18/06/2019 - 08:36

In de schilderswijk aan de Mechelsesteenweg hielden zo’n 35 bewoners van de Antoon Van Dijcklaan, de David Teniers-, Jacob Jordaens- en Pieter Breughellaan, een garageverkoop. Ze boden een gevarieerd gamma van kinderbenodigdheden, fietsen, huisraad en kleding aan, maar moesten wel rekening houden met de wisselende weersomstandigheden.

Tekst: DéBé

Foto's: Luc Peeters


Gepubliceerd: 15/06/2019 - 16:11

Met ‘Koppen bij mekaar’ en ‘Dead & Dolls’ worden op 5 juli in Galerij Artisjok, Berlarij 36, twee tentoonstellingen geopend. Beide exposities kunnen tot en met 28 juli elke zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur bezocht worden.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK