Belicht

Gepubliceerd: 05/06/2023 - 18:57

Eigenaars van Galgohonden, de sierlijke Spaanse windhonden, hielden andermaal een bijeenkomst in Lier. Vanuit d’Open Poort aan de Berlaarsesteenweg maakten ze met hun favoriete viervoeter een wandeling langs de Nete, de voornaamste bezienswaardigheden en de groene stadsvesten. Als vanzelfsprekend was er voldoende ruimte om te genieten van typische Lierse specialiteiten zoals een Liers Vlaaike en een frisse Caves.

Tekst DéBe

Foto  Luc Peeters


Gepubliceerd: 05/06/2023 - 18:54

Onder het motto ‘The Rythm of Life’ zorgde het Koninklijk Mannenkoor de Netezonen voor een prachtig lenteconcert in de kerk van het H.-Hart. Voor een talrijk opgekomen publiek werd het concert ingezet met muziek uit ‘Conquest of Paradise’ van de Griekse componist Vangelis. Met ‘Op de purp’ren hei’ en ‘Moonlight Serenade’ werd het publiek uitgenodigd om mee te zingen. Mark Knuts – sinds september 2014 begeleider van het koor – zorgde voor een mooi intermezzo aan de piano. Verder werden meerdere swingende nummers uitgevoerd.


Gepubliceerd: 05/06/2023 - 18:50

René Tielemans (85) en Maria Sluyts (83) die aan de Lintsesteenweg wonen, vierden hun diamanten huwelijksjubileum en mochten het bezoek ontvangen van schepen Rik Pets. Hij kwam de felicitaties overmaken van het koningshuis en van de stad en overhandigde hen een oorkonde namens het koningshuis en centrumbonnen voor een waarde van 60 euro.


Gepubliceerd: 05/06/2023 - 18:47

‘404Lier Outdoor Escape’ is een nieuw uitdagend spel en avontuur van ‘Escape Rooms The Start’, gevestigd op de grensscheiding van Lier en Emblem. Het is de ideale formule voor vrijgezellenfeesten, vrienden, collega’s, familieleden en als teambuilding.


Gepubliceerd: 05/06/2023 - 18:43

De leerlingen van het 5de en 6de jaar schoonheidsverzorging van het Atheneum Lier campus Louis Zimmer hebben een bijzondere actiedag gehouden ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Voor 40 euro konden belangstellenden zich door de leerlingen laten verwennen met een ‘peeling’ van de rug, een rugmassage, een gelaatsverzorging en een handmassage. De volledige opbrengst was bestemd voor Kom op Tegen Kanker. Volgens leerkracht Jolien Van Bulck waren de plaatsen in een mum van tijd volzet.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK