Belicht

Gepubliceerd: 16/08/2018 - 12:46

In navolging van de naamwijziging van de sporthal en de buitenschoolse kinderopvang op de site van het KTA, wordt ook de parking voortaan ‘Parking Spui’ in plaats van ‘Parking KTA’ genoemd.

Tekst: DéBé

Foto: RM


Gepubliceerd: 16/08/2018 - 12:43

In functie van de veiligheid worden in het najaar plaatselijke herstellingen uitgevoerd aan de kasseibestrating in de Fortweg, de Marnixdreef, de Merelstraat en aan de Sint-Jansbrug. In de Bist worden de kasseistroken volledig vastgelegd in cement.

Tekst: DéBé

Foto: RM


Gepubliceerd: 15/08/2018 - 18:54

In afwachting van de start van de competitie op zaterdag 1 september, wacht Lierse Kempenzonen een druk weekend. Vrijdag 17 augustus ontvangt geel-zwart in het kader van de vierde ronde van de Beker van België het Limburgse Eendracht Termien – de ploeg van Benji De Ceulaer uit Genk – om 20 uur in het Herman Vanderpoortenstadion. Zaterdag 18 augustus heeft vanaf 12 uur in dezelfde omgeving de traditionele fandag plaats.


Gepubliceerd: 15/08/2018 - 18:39

De stad Lier neemt deel aan de sensibiliseringscampagne ‘Mooimakers’ tegen zwerfvuil en sluikstorten. De campagne wil de inwoners aanzetten om hun buurt en de stad zwerfvuilvrij te maken en te houden. Zwerfvuil en  sluikstorten kosten de overheid handenvol geld, hebben een duidelijke impact op het milieu en dragen bij tot het onveiligheidsgevoel. Van 17 tot 23 september volgt de ‘Week van de Handhaving’, waarin via verschillende acties aandacht wordt gevraagd voor de problematiek van het zwerfvuil en het sluikstorten.


Gepubliceerd: 15/08/2018 - 18:33

Aan jeugdcentrum Moevement komt een nieuw skateterrein. Het bestaande terrein dat werd aangelegd in 2002,  werd de voorbije jaren intensief gebruikt zodat verschillende toestellen aan vervanging toe zijn. Bovendien nam het aantal skaters in sterke mate toe. In overleg met hen komt op de plaats van de huidige skateramp een nieuw, groot skatepark.Tekst: DéBéFoto's: RM


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK