Belicht

Gepubliceerd: 14/10/2019 - 16:38

Op de campus van de Thomas More Hogeschool in hartje Lier hield de plaatselijke afdeling van JCI een open vormingsdag. Het programma maakte melding van trainingen, bedrijfsbezoeken en een afsluitend panelgesprek met Ruben Van Gucht als moderator.


Gepubliceerd: 14/10/2019 - 15:57

Bij de start van ‘den Babbelier’ werd uitgegaan van een eenvoudige idee. Het was de bedoeling om volwassen anderstaligen in een informele sfeer samen te brengen rond de tafel om het spreken van de Nederlandse taal in te oefenen. Nadat een aantal geëngageerde vrijwilligers werd gevonden, nam het initiatief een hoge vlucht.


Gepubliceerd: 14/10/2019 - 15:48

De Lierse Modelspoorwegenclub De Geit bestaat 40 jaar. Naar aanleiding hiervan heeft in het Vleeshuis aan de Grote Markt met als thema ‘Mobiliteit in en rond Lier in de jaren ‘50’ een tentoonstelling plaats. De blikvanger vormt de clubbaan opgebouwd op basis van toenmalige plannen en foto’s.


Gepubliceerd: 14/10/2019 - 10:27

Naar goede gewoonte organiseerde de Gezinsbond van Koningshooikt alweer een tweedehandsbeurs voor baby- en kinderkleding, speelgoed en toebehoren. Omdat dit initiatief precies 30 jaar bestaat, had deze editie een feestelijk karakter. In het Koningshof aan de Mechelbaan was het andermaal gezellig druk. Volgens een onderzoek dat van eind juni tot begin augustus in opdracht van de Gezinsbond werd uitgevoerd door IVOX bij 292 personen met kinderen tot 4 jaar of in blijde verwachting van een nieuwe spruit, zijn deze tweedehandsartikelen bijzonder populair.


Gepubliceerd: 13/10/2019 - 19:20

De tuin van het Huis van Oscar is de enige tuin in de Lierse binnenstad die door de Vlaamse Gemeenschap werd erkend als erfgoed. Dat heeft o.a.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK