Belicht

Gepubliceerd: 23/06/2018 - 19:18

Sportschepen Ivo Andries en Schepen van Jeugd Rik  Verwaest hebben  een  interactieve voetbalmuur aan het jeugdcentrum Moevement officieel ingetrapt .
 

Gepubliceerd: 22/06/2018 - 17:42

In aanwezigheid van  Lyra’s erevoorzitter Sam Wyckmans  ,  vertegenwoordigers van Lierse voor Altijd en de fanionspelers onthulden CEO Raf Bormans en nieuwe aanwinst Stef Wils plechtig een  infopunt voor de fans van de Koninklijke Lyra-Lierse . Het infopunt is gevestigd  aan de Eikelstraat nr 7.

Iedereen kan er terecht  om een abonnement te kopen voor het volgend seizoen.  Iedereen is eveneens welkom met vragen over de nieuwe club, de jeugdwerking, de jeugdterreinen, de ambities en zo meer.


Gepubliceerd: 22/06/2018 - 14:45

Stad en OCMW Lier werken aan een beheersplan voor het begijnhof. Om de bewoners te informeren over dit plan, organiseren stad en OCMW  dinsdag 26 juni om 19.30 u een bewonersvergadering in dienstencentrum ‘Het Schoppeke’ aan de K. Davidlaan 25.
 

Gepubliceerd: 22/06/2018 - 11:52

Namens de liberale denktank LiToLiKo heeft Erwin Goyvaerts een grondige studie uitgevoerd naar wonen en bouwen in Lier in het vooruitzicht van het jaar 2050. Volgens deze studie staat de stad op dit vlak voor grote uitdagingen en moet een duidelijke visie voor de toekomstige woongebieden ontwikkeld worden. Erwin Goyvaerts pleit in dit verband voor de aanstelling van een bouwmeester voor Lier.


Gepubliceerd: 22/06/2018 - 09:46

De grote woonprojecten die de voorbije jaren in Lier ontwikkeld werden, hebben recent voor de nodige beroering gezorgd bij belangengroepen en ook bij een politieke denktank. Voor de N-VA is de limiet duidelijk bereikt en is het tijd om in  Lier grenzen aan de groei te leggen.


Pagina's

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK