Antilope de bie printing neemt ook bema graphics over

25 apr 2019 - 13:00

Nieuws

Nog deze zomer verhuist nu ook Bema Graphics uit Wommelgem naar de volledig vernieuwde en verruimde productiesite van Antilope De Bie Printing in Duffel. Bema Graphics werd opgericht door Jan Beyers, de vader van de huidige zaakvoerder, en is gespecialiseerd in grote volume vellenoffset drukwerken.

Antilope De Bie Printing dat werd opgericht door Joseph De Bie, overgrootvader van de huidige generatie, blijft onder de dynamische leiding van Bart en Johan De Bie steeds verder groeien. In 2002 verhuisde het bedrijf van Lier naar de Nijverheidsstraat in Duffel, waar de site in 2009 een eerste maal werd uitgebreid na de overname van Albatros Printing uit Boechout. In 2017 werden op drie maanden tijd nog drie overnames gerealiseerd. In februari 2018 werden Antilope Printing uit Lier, Favorit Printing uit Hoboken en Van Goethem uit Mortsel overgeheveld naar de site in Duffel.

Bema Graphics stond onder leiding van Bart Beyers opnieuw voor zware investeringen in nieuwe machines. Nog deze zomer zullen de krachten gebundeld worden in Duffel. Bema Graphics blijft wel een onafhankelijke entiteit die onderdak vindt in de gebouwen van Antilope De Bie. Volgens gedelegeerd bestuurder Bart De Bie wordt de groep een nog sterkere speler in de Belgische en Nederlandse drukwerkindustrie. ‘Print is en blijft volgens hem een tastbaar en waardevol communicatiemiddel in tegenstelling tot online communicatie’. De onderneming telt vandaag bijna 100 werknemers.

Tekst: DéBé

Foto: ADBP

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.