Anouck lubandy finaliste miss fashion 2016

02 okt 2015 - 17:10

Nieuws

Anouck Lubandy (17) uit Paal-Beringen is één van de 25 finalistes van Mis Fashion 2016. Morgen zaterdag 3 oktober neemt ze deel aan de grote finale in Theater Elckerlyck in Antwerpen en dit met de steun van Christel Lenaers en Danny Aras van ‘L & More’ uit Lier.

In het voorjaar 2015 diende Anouck haar kandidatuur in. Begin juli werd ze samen met de andere kandidates voorgesteld in kasteel Wissekerke in Bazel (Oost-Vlaanderen). Zij overleefde de pré-selectie en werd samen met 50 andere meisjes uitgenodigd voor de halve finale in dancing ‘Carré’ in Willebroek. Nu staat ze aan de vooravond van de grote finale, waaraan 25 kandidates deelnemen.

Anouck Lubandy zit momenteel in het laatste jaar middelbaar van het Sint-Lutgardis-Instituut in Beringen. Volgend jaar wenst ze studies orthopedagogiek aan te vatten aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Einde augustus deed ze ene opgemerkte verschijning in Lier, waar ze deelnam aan de ‘Pearl Party’, die werd georganiseerd door Christel Lenaers en Danny Aras van ‘L & More’, haar kleding sponsors.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.