Alweer mooie affiche voor kerselaerkermis

02 jun 2016 - 10:45

Nieuws
Tips4Trips

Iets vroeger dan de voorgaande jaren wordt op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli op Hoog-Lachenen Kerselaerkermis gevierd. De populaire wijkkermis valt zodoende samen met het begin van het bouwverlof. Voorzitter Marc Op de Beeck en zijn team trouwe medewerkers hebben andermaal een mooie affiche samengesteld, die ongetwijfeld weer ettelijke duizenden bezoekers zal aantrekken.

Kerselaerkermis gaat vrijdag 8 juli om 20 uur van start met een grote ‘Start van het Bouwverlof-Fuif’. Dj Eastbird zorgt een avond lang voor passende dans- en ambiancemuziek. Later op de avond komt Slongs Dievanongs langs om de sfeer naar een climax te leiden. Zaterdag 9 juli wordt om 14 uur op algemeen verzoek ingezet met de traditionele kaartnamiddag. ’s Avonds staat vanaf 21 uur een grote dansavond op het programma met de Prins Junior Band. Omstreeks 23 uur verschijnt Gunther Neefs op het podium, waarna Pino Baresi voor een passende afsluiter zorgt. Zondag 10 juli worden van 8 tot 16 uur alweer duizenden belangstellenden verwacht voor de grote rommelmarkt. Van de 600 standplaatsen werd reeds meer dan de helft gereserveerd. Zolang een plaatsje vrij blijft kan via tel. 03-480 00 53 nog ingeschreven worden aan 1,50 euro de lopende meter.

Al die tijd is de nodige animatie voorzien voor jong en oud met o.m. springkastelen, een viskraam, oldtimer tractoren en sessies door de Djembé Boys. Vanaf 13 uur zijn haast ononderbroken in de feesttent optredens voorzien van Eddy Mars (13 uur), schlagerzanger Rudy Jones (17 uur) en de Casablanca Carambole Company (18.30 uur). Omstreeks 23 uur zorgen de Romeo’s – Chris Van Tongelen, Gunther Levi en Davy Gilles – voor een absoluut hoogtepunt. De beloftevolle dj Thomas Naenen heeft het genoegen om de kermis af te sluiten. Aan het vertrouwde bakkraam kunnen 3 dagen lang lekkere hamburgers, hotdogs, belegde broodjes en andere lekkernijen bekomen worden, terwijl het Kerselaerbier weer overvloedig zal vloeien. Alle activiteiten hebben plaats in en rond de grote feesttent, die plaats biedt aan 1.000 personen. Met het oog op een vlotte doorstroming, wordt éénrichtingsverkeer voorzien en staan ruime parkings ter beschikking.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.