7de label ‘100% made in Lier’

07 jul 2018 - 16:14

Nieuws

Ondernemers en handelaars die een uniek product willen lanceren in de vorm van het Liers schapenkoplogo kunnen van de stad toelating bekomen om het label ‘100% Made in Lier’ te gebruiken en onder dit label promotie te voeren. Sinds de lancering er van vorig jaar werden al 7 labels uitgedeeld.

De jongste aanwinst is het vanille-ijsje van schapenmelk dat wordt aangeboden tussen 2 koekjes in de vorm van het schapenkoplogo. Deze schapenkopkoekjes zijn te bekomen bij bakkerij De Bakker in de Frederik Peltzerstraat 48.

Kregen achtereenvolgens eerder het label toegekend: 1 Puur Frituur, Boomlaatsraat 116 (gehaktkoekje), 2 Broodatelier Siebens – Vranckx, Berlarij 100 en Zagerijstraat 76 (cupcakes), 3 Chocolatier Dom, Grote Markt 10 (pralines), 4 Superette Ninette, Kantstraat 6 (flessenpost voor een fiere Lierenaar), 5 Luth Juwelen (verschillende schapenkopjuwelen) en 6 Jeroen Ceuppens, p.a. Nauwelaerts Opticiens, Antwerpsestraat 30 (juwelen). Voorstellen kunnen ingediend worden via communicatie@lier.be.

Tekst: DéBé

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.