60-jarig huwelijksjubileum

12 aug 2015 - 00:11

Nieuws

In Lier vierde het echtpaar Armand Claes (87) en Simonne Van Dingenen (80) zijn 60-jarig huwelijksjubileum. Armand is afkomstig van Mechelen, Simonne van Duffel. Van 1955 tot 1985 hadden ze aan de Berlarij nr. 2 een goed draaiende beenhouwerij.

Armand genoot zijn opleiding als beenhouwer in Brussel. Simonne leerde het vak in de beenhouwerij van haar ouders in Duffel. Ze hebben 2 kinderen Nicole en Herwig, 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ze leerden elkaar kennen in dancing de Toekomst in Putte. Armand was altijd bezig met zijn beenhouwerij. Was er ruimte voor vrije tijd, dan trok het gezin naar hun boshuis op de Bist in Lier. Daarnaast werd vaak op reis gegaan naar de zee, Londen, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Monaco. Armand was vroeger schatbewaarder van de beenhouwersbond en moest geregeld vergaderen op provinciaal niveau. Zijn hobby is confituur maken. Simonne houdt af en toe van een city trip. Zo staat deze week een bezoek aan Brugge op het programma.

Pittig detail: met Simonne Van Dingenen (80), Nicole Claes (59), Elisabeth De Feyter (30) en Jule De Bock (1) kan de familie pronken met een viergeslacht.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.