47ste Pallietertochten van kano club Lier

28 jun 2017 - 14:57

Nieuws
Tips4Trips

Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus organiseert de Koninklijke Kano Club Lier voor de 47ste maal de vertrouwde Pallietertochten. De deelnemers kunnen voor alle informatie en praktische bijstand terecht bij het permanent secretariat in het clublokaal. De inschrijvingsprijs bedraagt 3,50 euro.

Zaterdag 12 augustus staat de afvaart van de Grote Nete tussen Booischot en Lier over een afstand van 26 kilometer op het programma. Om 9 uur wordt vanop de site van het KTA in karavaan vertrokken naar de Pallieterhoeve in Booischot, waar de start wordt gegeven om 11 uur. ‘s Middags wordt de gemeenschappelijke picknick gehouden aan de Hullebrug. Van 18 tot 20 uur volgt een steekspel op het water aan de clublokalen, waarna een gezellig samenzijn en een dansavond worden voorzien.

Zondag 13 augustus worden de Kleine Nete en het Netekanaal bevaren over een afstand van 15 kilometer. Het vertrek is ditmaal voorzien aan de clublokalen. Na het versassen van de boten in Duffel, volgt de gemeenschappelijke picknick aan het lokaal van de bevriende Koninklijke Kayak Club Anderstad. Om 15 uur worden de deelnemers opnieuw aan de clublokalen verwacht voor de prijsuitreiking. Andermaal zijn tal van prijzen voorzien. De deelnemers kunnen alweer gratis kamperen op de terreinen van het nabijgelegen KTA. Gans het weekend kunnen mosselen, koude schotels en spaghtti bolognaise bekomen worden. Meer informative is beschikbaar bij voorzitter Norbert Chovau (03-480 57 65) of secretaris Simonne Van der Heyden (0479-29 03 79).

Tekst: DéBé

Foto: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.