4.015 euro van tc spui voor vzw ‘goed gevoel’

21 jan 2020 - 16:39

Nieuws

Tijdens de nieuwjaarreceptie van Tennisclub ’t Spui werd een cheque van 4.015 euro overhandigd aan een delegatie van de vzw. Goed Gevoel. Het dagelijks bestuur organiseerde hiervoor enkele succesvolle activiteiten en Miel Maes hield ter ere van zijn moeder Lena De Peuter, stichter van Goed Gevoel, een collecte. Het bedrag zal aangewend worden om mee de kosten te dragen van de verhuis naar het Kartuizershof.

Johan De Koninck, voorzitter van de raad van bestuur, maakte de beste wensen over en dankte de stichters, de bestuursleden, de medewerkers en de vrijwilligers voor hun inzet tijdens het voorbije jaar. Hopelijk zal de club binnen afzienbare tijd over meer ruimte kunnen beschikken. Deze zou kunnen ingevuld worden met terreinen voor tennis, padel, petanque of een combinatie van deze activiteiten. Het zomerseizoen gaat van start op zondag 5 april. Wegens de afbraak van de oude klaslokalen op de campus, zullen de ingang via de vest en de terreinen 1 en 2 van maandag 6 tot en met donderdag 9 april afgesloten zijn. Het clubhuis en de terreinen 3 en 4 zijn wel open.

Debby Callaert, voorzitter van het tennisbestuur, blikte even terug op de prestaties van het jaar 2019. Twee ploegen behaalden de eerste plaats in het Verbond van de Zuiderkempen. Voor de derde maal in vijf jaar tijd werd de Beker Charles Naeyaert gewonnen. Patrik Hofmans won de masters heren +55/3. Vrijdag 13 maart staat de jaarlijkse quiz op het programma en zondag 19 april volgt de officiële start van de Pamadozo. In juli en augustus worden jeugdstages georganiseerd.

In 2019 werden door de club meerdere goede doelen gesteund, zoals de steunactie tegen parkinson en mucovicidose. Thans kwam de vzw. Goed Gevoel aan de beurt. Johan Deforche, voorzitter van de stuurgroep Goed Gevoel binnen Mivas, sprak een dankwoord uit en beschreef TC ’t Spui als een club met een hart en als de beste club van de stad.

Tekst: DéBé

Foto’s: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.