3de midzomernachtrun op en rond netestadion

27 mei 2015 - 11:43

Nieuws

Zaterdag 20 juni wordt van 20 tot 24 uur voor de 3de maal de Midzomernachtrun georganiseerd op en rond de atletiekpiste van het Netestadion. Het betreft andermaal een organisatie van Lotgenoten Vlaanderen, in samenwerking met de sportraad en de sportdienst en de atletiekclubs AC Lyra en AC Lierse. Voor de laatste maal zet Ronny Van Oosterwijck, die aan de basis ligt van dit sportief evenement, zijn schouders onder de happening.

De Midzomernachtrun is een ludieke aflossingsloop voor ploegen van 4 personen rond een parcours dat verlicht wordt met toortsen. De deelnemers moeten zoveel mogelijk rondjes lopen en kunnen onder de vorm van een ‘Sint-Gummarus boom’ een joker inzetten. De opbrengst is bestemd voor de afdeling oncologie van het H.-Hartziekenhuis Lier. Het thema is ditmaal Sint-Gummarus. De dranken, de hapjes en de omkadering staan in het teken van de Lierse stadspatroon. Zo wordt Caves en Sint-Gummarusbier getapt en worden Sint-Gummarussoep, balletjes met krieken, bouletten in ajuinsaus en haring in zuur-zoete ajuinsaus geserveerd.

Aan het evenement kunnen maximaal 50 ploegen deelnemen. Vooraf inschrijven is mogelijk tot 15 juni via www.lotrgenoten-vlaanderen.be. De inschrijvingsprijs bedraagt 40 euro per ploeg. Het overeenstemmende bedrag moet overgeschreven worden op rekeningnummer BE89 7330 4732 2185, BIC: KREDBEBB met vermelding ‘Midzomernachtrun Lier 2015’ en de naam van de verantwoordelijke en van de ploeg. Het winnende team ontvangt 4 gele t-shirts. Voor het eerste volledige damesteam zijn 4 roze t-shirts voorzien. Belangstellenden zijn welkom vanaf 18.30 uur. Meer informatie is te bekomen bij Ronny Van Oosterwijck, 03-488 03 00 of 0495-92 31 55.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.