3de halve marathon van Lier op zondag 29 maart

24 mrt 2015 - 15:46

Nieuws

Zondag 29 maart heeft de 3de halve marathon van Lier plaats. De voorinschrijvingen leverden al bijna 1.000 deelnemers op. De dag zelf kan nog ter plaatse in de foyer van cultuurcentrum de Mol, gelegen aan de Aarschotsesteenweg naast de atletiekpiste van 11.30 tot 13 uur ingeschreven worden voor zowel de kidsrun, de 5 kilometer, de 10 kilometer en de halve marathon. De halve marathon geldt tevens als provinciaal kampioenschap van de Vlaamse Atletiek Liga.

De halve marathon wordt gelopen over 2 rondes langs de Netedijken en doorheen het stadscentrum. Ook de beginnende joggers (5 kilometer) en de meer geoefende lopers (10 kilometer) doen het stadscentrum aan. Nieuw dit jaar is de kidsrun. Voor alle afstanden vormt de atletiekpiste de aankomstplaats. Voor de deelnemers geldt een democratische deelnameprijs. Ze zijn verzekerd en worden bevoorraad met water en een sportdrank onderweg en bij de aankomst.

Voor iedereen is een herinneringsmedaille voorzien. Bovendien worden voor 1.000 euro geld- en naturaprijzen ter beschikking gesteld. De kidsrun gaat om 13 uur van start aan de Aarschotsesteenweg , net als de 5 en de 10 kilometer (om 13.30 uur). De halve marathon wordt pù 13.40 uur op de atletiekpiste in gang geschoten. Meer informatie is te bekomen bij Rony Becquet, 0478-59 43 93, lyra@val.be en www.natuurlopenvanlier.be.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.