04 jun 2014 - 23:57

Nieuws

Zaterdag 7 juni staat de 30ste editie van de Pallieterjogging op het programma. Om 15 uur gaat op het Zimmerplein de kinderloop voor jongeren tot 12 jaar van start over een afstand van 700 meter door het stadspark. Deelnemen kan gratis. Na afloop ontvangt iedere jongere een medaille. Om 16 uur volgt de start van de Pallieterjogging, over een afstand van 5 of 10 kilometer doorheen de binnenstad en langs de groene rand van Lier.De inschrijvingsprijs bedraagt vooraf 4 euro en ter plaatse vanaf 14 uur 5 euro. Inschrijven kan via www.pallieterjogging.be. Voor iedere deelnemer is een T-shirt en een sportdrank voorzien.

Wie zich als seingever wil nuttig maken, kan contact opnemen via tel. 03-489 06 79. De seingevers ontvangen eveneens een T-shirt en een drankje en hebben recht op een gratis zwembeurt in het sport- en recreatiebad ‘de Waterperels’.

De Pallieterjogging trekt ook door de wijk het Looks. De buurtwerking zorgt trouwens voor 12 seingevers en een drankstand in de wijk. Bij goed weer staan de reuzen Wardje en Cor de Kluts te pronken op het Kluizeplein. Bij dezelfde gelegenheid wordt het wijkhuisje in de Peperstraat 5 ingehuldigd. Het pand dat al enige tijd leeg staat, werd bereidwillig ter beschikking gesteld door de kerkfabriek en opgefrist door het buurtcomité.

Foto: jaar 1998

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.