2de editie kafe kasserol foodtruck festival

03 aug 2016 - 14:30

Nieuws

Van vrijdag 12 tot en met maandag 15 augustus heeft in het Lierse stadspark de 2de editie van het ‘Kafé Kasserol Foodtruck Festival’ plaats. De bezoekers kunnen een wandeling maken langs 18 foodtrucks die een ruim aanbod van de wereldkeuken en o.m. van de Mexicaanse, de Franse, de Thaise en de traditionele Belgische keuken presenteren.

‘Kafé Kasserol’ is het resultaat van de samenwerking tussen 6 ondernemers uit de provincie Antwerpen die over heel wat creatieve en culinaire bagage beschikken. Naast het culinaire aspect wordt ook Lier in de kijker geplaatst. Zo wordt samengewerkt met diverse Lierse verenigingen. De Muziekacademie voorziet op maandag 15 augustus een optreden met 80 jazzmuzikanten. De Academie voor Schone Kunsten staat mee in voor de decoratie en organiseert een workshop keramiek. De Koninklijke Moedige Bootvissers pakken uit met boottochten, terwijl de Lierse Keersters en de Gezellen van ’t Groot Volk even langskomen. Via de biologische boerderij het Land van Duwijck worden lokale landbouwproducten gepromoot. Om het groene karakter van het Foodtruck Festival te beklemtonen, ondertekenen de deelnemers een groen charter in verband met recyclage. Tenslotte wordt net als vorig jaar geld ingezameld voor het goede doel en meer bepaald voor de wereldwijde Unesco-campagne ‘Unite4Heritage’.

Openingsuren: Vrijdag van 16:00 tot 24:00 uur, zaterdag en zondag van12:00 tot 24:00 uur, maandag van 12:00 tot 22:00 uur

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.