1ste vistornooi van vc smash

23 mrt 2015 - 16:42

Nieuws

VC Smash organiseerde in de stedelijke sporthal De Komeet een eerste vistornooi voor de allerkleinsten van 6 tot 11 jaar. In het totaal 82 kinderen hebben deelgenomen aan de wedstrijden, waarbij de techniek centraal stond.

De wedstrijden bestonden uit baloefeningen, zoals het opslaan, het toetsen, de bal spelen, zich verplaatsen en terug positie innemen en andere technische onderdelen. Tijdens de oefeningen mochten de jongeren zelf jurylid spelen en punten toekennen, dit alles onder begeleiding van een volwassene met het oog op een sportief verloop. De organisatie werd gecoördineerd door jeugdtrainer Jochem van Beeck en zijn collega’s die gans de dag in goede banen leidden.

Medewerking werd verder verleend door leden van het jeugdsportbestuur en andere leden van de club. Al bij al was het een leuke dag voor de spelertjes en hun ouders. Bij het einde kreeg iedereen een medaille als aandenken en een lekkere pannenkoek in de cafetaria. De dag kende alleen maar winnaars. Aan het eerste vistornooi werd deelgenomen door VC Smash Lier, VST Lions Turnhout, Hellvoc, FH Nijlen, Mavoc, Volmar Ekeren, Oxaco, VC Borgerhout, Bravoc, VC Zoersel en Boechoutse VC. Een pluim verdient alvast Jochem van Beeck voor zijn kindvriendelijke aanpak.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.