19de havenfeesten in emblem

14 aug 2015 - 17:33

Nieuws

Zaterdag 22 en zondag 23 augustus hebben in de jachthaven VVW Emblem de 19de Havenfeesten plaats. De jachthaven bestaat 21 jaar en is gelegen aan de dode arm van het Netekanaal, in een prachtige groene omgeving. Bezoekers kunnen de jachthaven bereiken via de servitudeweg tussen het nummer 143 en 145 aan de Liersesteenweg.

De jachthaven beschikt over 40 ligplaatsen en de nodige faciliteiten zoals sanitair, douches, elektriciteit en drinkwater. Van op het terras van het clubschip ‘de Daauwer’ heeft men een zicht over de haven. Gelet op de bestaande wachtlijst is uitbreiding dringend noodzakelijk. De havenfeesten die jaarlijks duizenden bezoekers lokken, openen zaterdag 22 augustus om 9 uur met een grote rommelmarkt, die ook op zondag open blijft tot 18 uur.

Continu is allerhande animatie voorzien voor jong en oud: demonstraties met miniatuurschepen, tochtjes met kano’s,n kajaks of motorjachten, rijdende panda’s, een springkasteel, een klimmuur en kindergrime. Zaterdag 22 augustus wordt om 15 uur opgetreden door ‘Single Malt’, die met 1 stem en 1 gitaar 50 jaar popgeschiedenis brengt. Vanaf 20 uur zorgt dj Fred voor dansmuziek, die om 22 uur onderbroken wordt voor een groots vuurwerk.

Zondag 23 augustus bijt ‘Discovery Bay’, de twaalfkoppige band die ontstaan is uit de Lierse muziekacademie om 15 uur de spits af. Nadien wordt de fakkel overgenomen door goochelaar Carlos (16 uur), de Emblemse hardrockgroep ‘Nightmare’ (17 uur) en de ‘Lost Souls’ (19 uur). Al die tijd zorgt Johnny voor de presentatie en de muzikale omlijsting. Uiteraard zijn diverse drank- en eetkraampjes voorzien.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.