14de lisp-kermis komt er aan

18 jul 2019 - 10:30

Nieuws

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september heeft in de grote feesttent op de hoek van de Lispersteenweg en de Rivierstraat, de 14de editie van Lisp-Kermis plaats. Vijf dagen lang wordt volksamusement van de bovenste plank aangeboden. De toegang tot alle programmaonderdelen is telkens gratis.

Lisp-Kermis 2019 gaat woensdag 28 augustus om20 uur van start met de immer spetterende bingo-avond. Verdeeld over 12 rondes wordt gespeeld voor een rijke prijzentafel, die telkens een ruim publiek aanspreekt. Donderdag 29 augustus staat vanaf 20 uur een Crooneravond op het programma. Swa Van Den Broeck brengt samen met het ‘SD Projections Orkest’ prachtige liederen van Frank Sinatra en Pino Baresi zorgt samen met zijn talentvolle dochter voor een cocktail van Italiaanse succesnummers. Vrijdag 30 augustus kan vanaf 14 uur vrolijk gedanst worden op het uitgebreide repertoire dansmuziek van Eddy Smets en Letty Lanka. Vanaf 20.30 uur pakken ‘Les Folles de Gand’ uit met een wervelende cabaret- en travestieshow. Eerder kregen ze heel wat open doekjes tijdens de Gentse Feesten.

Zaterdag 31 augustus wordt op algemene aanvraag om 14 uur ingezet met de traditionele kaartwedstrijd. Om 21 uur wordt het startschot gegeven voor een lange feestnacht met de succesvolle coverband ‘Plug It In’ en met omstreeks 22.30 uur het optreden van ‘Swoop’ en Filip D’Haeze. Op de slotdag van zondag 1 september heeft vanaf 12 uur een grote rommelmarkt plaats langsheen de Lispersteenweg vanaf de spooroverweg tot aan de Frankenweg. Er is plaats voor ruim 400 standhouders. Al die tijd kan rustig verpozen worden bij live muziek in de feesttent. Als apotheose volgt hier vanaf 18.30 uur het Slotfeest. Ronny Lee zorgt voor een passende partysfeer met bekende nummers van André Hazes, Will Tura, Jan Smit en vele anderen. Voor een passende afsluiter zorgen de vijf muzikanten van ‘Funky D’. Verspreid over de tent brengen ze gedurende 2,5 uur een interactieve show van pop, dance, latino en soulhits.

Tekst: DéBé

Foto’s: Arch Luc Peeters

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.