13de natuurloopcriterium van ac lyra

17 nov 2015 - 17:30

Nieuws

Zaterdag 28 november gaat het 13de ‘Powerplus Natuurloopcriterium’ van AC Lyra van start. Net als vorig jaar lopen de deelnemers langs een vernieuwd parcours, deels langs de Netedijken en langs prachtige stukjes natuur van de Pallieterstad.

Start en aankomst hebben plaats in de nabijheid van de atletiekpiste van het Netestadion. Het parcours is volledig autovrij en voor 99% verhard. De deelnemers kunnen gebruik maken van de douches en de kleedkamers van cultuurcentrum De Mol. Hier hebben in de foyer van 11.30 tot 13 uur ook de inschrijvingen plaats. De eerste start wordt gegeven om 13.30 uur. Tijdens de jogging wordt water en sportdrank aangeboden. Achteraf wacht een heerlijk gerstenat of een lekkere warme soep in de verwarmde overkapping en de cafetaria aan de atletiekpiste. Zaterdag 28 november staan 5 kilometer, 10 kilometer of 10 mijl op het programma.

Dezelfde afstanden worden ook aangeboden op de kerstnatuurloop van zaterdag 19 december. Na de eindejaarsfeesten wordt de langste afstand op 30 januari 2016 verlengd tot de halve marathon. Op 27 februari 2016 wordt naast de klassiek 5 en 10 kilometer, ook 25 kilometer aangeboden. Bij voorinschrijving tot 24 november kost een abonnement voor de 4 natuurlopen 17 euro, inclusief een ‘Powerplus Natuurloop T-Shirt’. De tijden worden alweer elektronisch geregistreerd, waarvoor een waarborg van 5 euro wordt gevraagd. Een abonnement geeft recht op korting op de apotheose van zondag 20 maart 2016, de 3de Memorial Jef Breugelmans, een stadsnatuurloop deels door het centrum van Lier en langs de Netedijken. Die dag staan een kidsrun, 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon van Lier op het programma.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.